Een penning met een telefoonnummer toevoegen aan de identificatiemethoden van je huisdier biedt talloze voordelen die verder gaan dan alleen het chippen en registreren.
Enkele redenen waarom het dragen van een penning met een telefoonnummer essentieel is voor het welzijn van je geliefde viervoeter:
 Penning direct bestellen
10% korting met code HR10  

1. Directe Identificatie:

Het toevoegen van een penning met een telefoonnummer zorgt voor onmiddellijke identificatie van je huisdier. Mocht je huisdier verdwalen of per ongeluk de deur uitrennen, dan kan een behulpzame voorbijganger eenvoudig contact met je opnemen. U bespaart hiermee kosten van dierenambulance en of kosten opnamen dierenasiel .

2. Snel Terug naar Huis:

In tegenstelling tot het wachten op een dierenarts of een officiële instantie, maakt een telefoonnummer op de penning het mogelijk voor de vinder om snel contact met jou op te nemen. Dit versnelt het proces van het herenigen van jou en je huisdier.

3. Toegankelijkheid voor Iedereen:

Niet iedereen heeft direct toegang tot de middelen om een gechipt huisdier te scannen. Een penning met telefoonnummer biedt een toegankelijke en universele manier voor iedereen om te helpen bij het herenigen van een verloren huisdier met zijn eigenaar.

4. Zichtbare Preventie:

Een opvallende penning is een zichtbare herinnering voor anderen dat het huisdier een eigenaar heeft. Dit kan potentieel voorkomen dat mensen het als zwerfdier beschouwen of naar een asiel brengen voordat contact is opgenomen.

5. Aanvullende Informatie:

Naast je telefoonnummer kan de penning extra informatie bevatten, zoals de naam van het huisdier of specifieke medische behoeften. Dit kan van onschatbare waarde zijn in noodsituaties en maakt het voor hulpverleners makkelijker om passende zorg te bieden.

6. Gemakkelijk te Updaten:

In tegenstelling tot het bijwerken van chipgegevens, is het eenvoudiger om een nieuwe penning met bijgewerkte informatie te bevestigen. Dit is handig bij veranderingen in contactgegevens of wanneer het huisdier een nieuwe naam krijgt.

Conclusie:

Het dragen van een penning met een telefoonnummer is een waardevolle aanvulling op het chippen en registreren van huisdieren. Het biedt een directe en toegankelijke manier om verloren huisdieren weer thuis te brengen, met extra voordelen zoals zichtbare preventie en gemakkelijke update-opties. Een kleine investering in een penning kan een groot verschil maken in de veiligheid en het welzijn van je harige metgezel.

 

     
10% korting met code HR10